Gothic.net News Horror Gothic Lifestyle Fiction Movies Books and Literature Dark TV VIP Horror Professionals Professional Writing Tips Links Gothic Forum

Go Back   Gothic.net Community > Boards > Whining
Register Blogs FAQ Community Calendar Today's Posts Search

Whining This forum is for general whining. Please post all suicide threats, complaints about significant others, and statements about how unfair school is to this board.

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09-06-2021, 11:53 PM   #1
tieupthefeathers

hate sb

……………………

已经不想再骂了烦死了恶心得看到她就想呕,所有用可爱动物头像和不看动画用动画人头像的岁月静好装逼恶心人 类能不能远离我的世界球球你们学人精活不到六岁但她能不能今天就死…………………………
tieupthefeathers is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2021, 09:15 AM   #2

不知道为什么有的人生来说话就很恶心而且自信到完全不在乎周围的人
tieupthefeathers is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2021, 12:17 PM   #3
TrivialMorose

TrivialMorose's Avatar

Blog Entries: 20
Well, won't you just look at that. I don't think you're a bot. Nice raging. Watashi wa saru

Welcome to Bothic.Net

私は猿
TrivialMorose is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2021, 10:59 AM   #4

Quote:
Originally Posted by TrivialMorose View Post
Well, won't you just look at that. I don't think you're a bot. Nice raging. Watashi wa saru

Welcome to Bothic.Net

私は猿
Hi, saru from hell��
Old 09-09-2021, 11:18 AM   #5

Maybe someone will find in this Internet grave in a few decades that a crazy is stubbornly complaining about college life in Chinese on this website......

Anyway,
I HATE UNIVERSITY!!!!!
Old 09-09-2021, 11:48 AM   #6

我也得潮人恐惧症了,打开社交网站到处都是把亚文化当做潮流的恐怖社交达人。想在贴吧找m+m的资料都被删 光了,更别说喜欢的其它古早乐队。真的很想很想早出生十几年,甚至说二十年,就算没有人理解也好,感觉所有 美丽的东西都在2010年之后消失了,或者说现在网上到处都是恶心的随便骂人的垃圾,就算思想不够开放,我 也不想活在这个年代。
不知道我吃的抗抑郁药有什么用,现在作息时间乱七八糟,就算明年去读研究生也根本不可能坚持下去。现在只想 回家听喜欢的乐队的曲子做拼贴画,不想接触任何讨厌的人特别是某个舍友和辅导员,待在这里一秒我就少活二十 年。
我的美好世界就只在梦里,最近梦到喜欢的帽子,不知道是谁但很亲密安心的人,性格很好的另一个舍友,如果说 梦是反的,那我不如现在就进棺材。
我每天做的事就只是朝着一个对我来说没有意义的目标机械地重复,这样还不如让我彻底去休息。因为服药后不经 常焦虑,我很少撕手指上的皮了,取而代之的是冲动之下剪头发剃眉毛,我不知道为什么需要进行身体部位非正常 新陈代谢性质的剥离。
明确知道的是,我的精神正在脱离身体,我认为自己属于一个死去的时代,那个时代我根本没有存在过,可能从一 开始我就不应该存在。
Old 12-25-2021, 07:17 AM   #7
GothBoyOnTheWeb

Quote:
Originally Posted by tieupthefeathers View Post
我也得潮人恐惧症了,打开社交网站到处都是把亚文化当做潮流的恐怖社交达人。想在贴吧找m+m的资料都被删 光了,更别说喜欢的其它古早乐队。真的很想很想早出生十几年,甚至说二十年,就算没有人理解也好,感觉所有 美丽的东西都在2010年之后消失了,或者说现在网上到处都是恶心的随便骂人的垃圾,就算思想不够开放,我 也不想活在这个年代。
不知道我吃的抗抑郁药有什么用,现在作息时间乱七八糟,就算明年去读研究生也根本不可能坚持下去。现在只想 回家听喜欢的乐队的曲子做拼贴画,不想接触任何讨厌的人特别是某个舍友和辅导员,待在这里一秒我就少活二十 年。
我的美好世界就只在梦里,最近梦到喜欢的帽子,不知道是谁但很亲密安心的人,性格很好的另一个舍友,如果说 梦是反的,那我不如现在就进棺材。
我每天做的事就只是朝着一个对我来说没有意义的目标机械地重复,这样还不如让我彻底去休息。因为服药后不经 常焦虑,我很少撕手指上的皮了,取而代之的是冲动之下剪头发剃眉毛,我不知道为什么需要进行身体部位非正常 新陈代谢性质的剥离。
明确知道的是,我的精神正在脱离身体,我认为自己属于一个死去的时代,那个时代我根本没有存在过,可能从一 开始我就不应该存在。
嘿,我不知道你是否会看到这个,只要知道你不是唯一一个,我也有类似的感觉。 还要知道你对你所生活的世界的反应是,当生活在一个腐朽的社会中时,抑郁症是正常的。如果我使用护目镜翻译 ,如果这不能正确翻译,我的坏。
GothBoyOnTheWeb is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Posting Rules